luni, 3 martie 2014

Invitaţie ORA PĂMÂNTULUI 2014



03. 03. 2014
Către,
Instituţiile de Învăţământ din municipiul Adjud

Ora Pământului (Earth Hour) reprezintă cea mai mare manifestare voluntară de mediu, în care luminile se sting în mod simbolic de către instituţii, organizaţii şi cetăţeni.
Programată pentru 29 martie, în intervalul 20.30 - 21.30, Ora Pământului continuă tradiţia stingerii luminilor în mod simbolic, dar se şi constituie, pentru instituţii, organizaţii şi cetăţeni, într-o nouă oportunitate de a-şi arăta preocuparea pentru mediu şi capacitatea de mobilizare.
Anul acesta, oraşele sunt invitate să organizeze acţiuni şi evenimente diverse pentru comunităţile lor în decurs de o lună: Luna Earth Hour.
La final, oraşul care se va remarca prin acţiuni variate şi cu impact în comunitate şi cu cel mai original program pentru evenimentul final Earth Hour din 29 martie va câştiga titlul de Capitală Earth Hour.
Se vor forma echipe locale de campanie care să se ocupe de planificarea şi implementarea planului de acţiuni şi evenimente pentru Luna Earth Hour şi se va desemna din rândul membrilor echipei un coordonator al campaniei.
Apoi se va elabora şi implementa planul de evenimente, inclusiv a evenimentului Earth Hour din 29 martie.
După finalizarea campaniei de o lună, oraşele, prin intermediul coordonatorului echipei locale vor trimite organizaţiei WWF-România un rezumat al evenimentelor organizate, într-un formular standard pus la dispoziţie de WWF, precum şi documente-suport ce dovedesc veridicitatea celor comunicate în formular.
Şi anul acesta, Municipiul Adjud intenţionează să facă o mică dovadă de responsabilitate socială, participând la competiţia pentru Capitala Earth Hour România 2014.
Având în vedere că şcoala este instituţia care asigură la nivelul comunităţii un grad ridicat de civilizaţie prin mesajul său educaţional, vă invităm să participaţi şi anul acesta, împreună cu noi,  la marcarea evenimentului Earth Hour 2014.
Înscrierea în concurs se va face între 3 şi 12 martie, organizarea evenimentelor locale, în perioada 3 - 29 martie, iar trimiterea unui rezumat al evenimentelor organizate şi a documentelor-suport, între 31 martie şi 7 aprilie 2014.
Până în data de 07.03.2014 vă rugăm să ne comunicaţi dacă participaţi la acest eveniment  precum şi ce activităţi  vă propuneţi  să realizaţi.
            Pentru sprijinul acordat vă mulţumim anticipat.
Cu stimă şi respect,

Primar,
Ing. Armencea Constantin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu